НОВ ПОДХОД КЪМ ЕЖЕДНЕВИЕТО

Създадохме нещо парадоксално. Нещо, което може да бъде възприето изключително позитивно от някои, а същевременно да бъде остро критикувано и отхвърлено от други.

От доста време забелязваме различни модни брандове, които комбинират два или повече противоположни стила в един продукт. С годините сме виждали елегантни обувки на висок и нисък ток, на равно и задигнато ходило, че дори на ходило от така наречените кубинки. Но никога досега не бяхме забелязвали официална обувка на спортно ходило за маратонка.

Казахме си: " Защо пък да не пробваме да дадем на своите клиенти различен подход за ежедневния им аутфит. Защо не им предложм точно такъв модел? Модел, който да бъде изключително стилен и представителен и в същото време комфортен, точно както са маратонките. Изчистен, семпъл дизайн, подходящ за всекидневна употреба в офиса, в кантората или на други, по-изискани места."

  Ето го и нашият "спортно-елегантен" дизайн. Феномен, който до съвсем скоро ние отричахме. Спорто-елегнатно?! Как така, един продукт ще бъде хем предназначен за спорт, хем за официални и по-формални събития? Ами... ето, че може 

Премиерата на този модел беше преди броени дни и към момента самите ние сме леко колебливи, точно както и вие (предполагам). Действително доста от вас го приеха на драго сърце като го закупиха веднага, други пък, когато го видяха, на лицата доста ясно им се изписа доза неприязън. 

Та...

Решението е във вашите ръце. Ще се радвам, ако отделите минутка, за да споделите своето критично или не чак толкова мнение, долу в коментарите. С удоволствие ще прочета и коментирам различни мнения и гледни точки. 

 

Благодаря! 

1 коментар

  • Прекрасни!!!

    Диана Григорова

Оставяне на коментар